Skal dine køretøjer bruge mindre tid på værksted og længere tid på vejen?

Så skal du have en effektiv problemløsende proces, fra det øjeblik din chauffør oplever en fejl eller en skade, til køretøjet er tilbage på vejen igen. Det kan appen Den digitale fejlmeldebog hjælpe med.

Deltag i 1 times webinar og bliv klogere på hvordan appen effektiviserer og kvalitetssikrer skadeshåndtering.

- Vi sparer tid og penge og får kørt flere kilometer

Den digitale fejlmeldebog er en app, der er udviklet til vognmænd og flådechefer. Den effektiviserer den daglige registrering af fejl, mangler og forsikringsskader på busser, fra skaden sker til køretøjet er på vejen igen. Den fungerer både på iPad, tablet og smartphone.

Bornholms Amts Trafikselskab, BAT, var med til at udvikle appen. Den er i dag implementeret og aktiveret i de elektroniske enheder, som alle chauffører har adgang til.

- Vi sparer tid og penge og får kørt flere kilometer. Alle med flådehåndtering vil have glæde af denne app, har projekt- og kvalitetsleder i BAT tidligere udtalt.

3 fordele ved Den digitale fejlmeldebog 

  • Øger effektiviteten og minimerer uklar kommunikation med for eksempel forsikringen
  • Nem håndtering, rapportering og dokumentation af fejl og skader på hele vognparken
  • Mindre tid på værksted og mere tid på vejen

Sådan bruges appen

Med appen kan chaufføren på stedet let beskrive en skade. GPS-koordinater, billeder, video, lydfiler, eventuel tekst og andet samles i en fil, som bliver overført digitalt til driftsledelsen og den flådeansvarlige. De kan nemt sende filen direkte videre til værksted eller forsikringsselskab.

Webinar om Den digitale fejlmeldebog 8. december kl. 9.00-10.00

På 1 times webinar vil direktør Lars Falk demonstrere Den digitale fejlmeldebog og dens muligheder - herunder hvordan man får gavn af appens opsamling af statistik og data.

Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål.

 

Om JF Data Service

JF Data Service har i snart 40 år udviklet og serviceret it-systemer og specialtilpassede softwareløsninger, der forenkler og effektiviserer arbejdsgange. Den Bornholm-baserede virksomhed har leveret it-løsninger til nogle af de største offentlige og private virksomheder i og udenfor Bornholm. JF Data Service har også en afdeling på Sjælland og har i alt omkring 20 medarbejdere.