Vi er meget glade for at kunne meddele, at vi nu er blevet optaget som leverandør på en SKI-rammeaftale under 02.06 standardsoftware. Det betyder, at vi nu kan levere standardsoftware, support- og vedligeholdsaftaler samt ydelser relateret til softwaren til det offentlige.

Som leverandør på en SKI-rammeaftale er det vigtigt for os at understrege, at vi lever op til en række strenge kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar. Det er vores ambition at levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi overholder alle krav til sikkerhed, driftsstabilitet og fleksibilitet, som det offentlige stiller.

Vi er meget bevidste om, at det offentlige stiller høje krav til standardsoftware, og derfor har vi opbygget en ekspertise og erfaring inden for området. Vi kan levere en bred vifte af ydelser, herunder implementering, installation og konfiguration af softwaren samt undervisning og rådgivning.Vi ser frem til at bevise, hvad vi kan

Vi er bevidste om, at konkurrencen på markedet for standardsoftware til det offentlige er hård, men vi er overbeviste om, at vores ekspertise og erfaring inden for området, vores fokus på kvalitet og vores konkurrencedygtige priser vil sikre os en plads som en af de førende leverandører til det offentlige på dette område.

Alt i alt er vi meget begejstrede for at være en del af SKI-rammeaftalen og se frem til at hjælpe det offentlige med at løse deres udfordringer inden for standardsoftware.