Gå-hjem-møde: Microsoft Power BI og self-service Business Intelligence

Har din virksomhed data liggende uden reelt at bruge dem til noget? Kunne du tænke dig at finde ud af, hvordan du med fordel kan få skabt en forretningsmæssig værdi ud af disse data?
Og vil du vide, hvordan du nemt, hurtigt og meget billigt selv kan komme i gang med at få disse data til at arbejde FOR dig?

Så skulle du kigge forbi hos JF, da vi inviterer til et spændende gå-hjem-møde om hvordan du nemt og hurtigt kan komme i gang med ”Self-Service Business Intelligence”, vha. Microsofts Power BI. Her vil vi demonstrere hvordan du selv kan komme i gang med at udnytte de data, som din virksomhed allerede ligger inde med, til bl.a. at opnå en økonomisk gevinst, nye indsigter i din virksomhed eller en forretningsmæssig fordel over dine konkurrenter.


Hvornår?

Onsdag den 30. november 2016. Selve mødet afholdes kl. 15:00-16:00. I er dog naturligvis velkomne til at møde op kl. 14:30 og få en lille forfriskning og en sludder med de øvrige deltagere.

Hvor?
Arrangementet afholdes i JF’s lokaler på Håndværkervej 2, 3700 Rønne.

Tilmelding
Arrangementet er gratis, men af hensyn til planlægningen bedes deltagere venligst at melde sig til på forhånd. I bedes fortælle hvor mange deltagere I bliver, samt angive navne, e-mail og evt. mobilnummer. Tilmelding kan ske enten ved at ringe til 56 95 26 48 eller ved at sende en e-mail til info@jf-data.com.

 

Vi hos JF ser rigtig meget frem til at se dig!