Linkbuilding

I fagsprog kaldes det linkbuilding, og betydningen af ordet er - kort sagt - at man som virksomhed vil opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater, via. links fra andres hjemmesider.

Præcis som i den virkelige verden, lytter vi til familie og venners anbefalinger, og lader dem præge vores valg. Det samme sker på internettet, hvor vi dagligt bliver fyldt op med anbefalinger på sociale medier, hjemmesider og søgeresultater.

Linkbuilding foregår på samme måde. Hvis en hjemmeside har mange henvisninger (links) fra andre sider, vil det opfattes som et positivt signal hos søgemaskinerne, og derved vil links fungere som en slags anbefaling. Det er dét, der giver din hjemmeside bedre søgeresultater.

Arbejdet med linkbuilding er og har altid været den vigtigste disciplin, men processen er tidskrævende og svær at lære. Links fra andre sider har bedst virkning, hvis de kommer fra sider i samme branche – og samtidig skal links oprettes løbende, så søgemaskinerne ikke tror at disse er produceret af en robot.

JF har udviklet 4 forskellige linkbuilding-pakker, hvor vi som den eneste virksomhed på øen, kan tilbyde målrettet linkbuilding til virksomheder i alle brancher