App udvikling er det, rigtige valg?

Nogle mennesker forbinder fortsat app' med spil. Men efterhånden er apps, som Facebook, Instagram og Rejseplanen blevet plantet i folkets bevidsthed - og viser, at teknologien kan bruges langt bredere.

App'ens styrke er, at den er lige ved hånden (smartphone). Der er ingen hjemmeside-adresser, der skal huskes/tastes - blot en app, som skal aktiveres.

Det vil sige, at man kan kommunikere proaktivt til en digital platform, som sjældent er længere væk end en arm kan række.

 

Hvad får man, når man udvikler sin egen app?

  • App udvikling af din egen app giver mulighed for at tilbyde dine kunder, klienter eller netværk, at nyheder og nye initiativer, som kan have deres interesse bliver pushet som en notifikation, så de aktivt bliver gjort opmærksomme på nyheden.
  • JF har leveret flere apps, der blandt andet dokumenterer og effektiviserer industriel drift, styre adgangstilladelser eller håndtere kritisk kommunikation mellem f.eks. en buschauffør, værksted og ledelse. Ved at bruge app-teknologien i produktion og drift, kan man endvidere opsamle data og viden, som ellers ville være gået tabt - viden, som kan være med til at optimere virksomhedens drift og øge kvaliteten af ledelsens beslutningsgrundlag.
  • En app kan også bruges til produkter med løbende abonnementer - f.eks. spil, tidsskrifter og aviser.

App'en skaber en tæt relation mellem udvikler og bruger og kan skabe en tættere relation mellem dig og dine kunder. En app har den fordel, at kunden aktivt vil tage stilling til dit produkt eller dine serviceydelser, før den hentes ned på smartphonen eller tabletten.

 

App udvikling til iOS, Android, iPhone, Smartphone, tablet, iPad
App udvikling til iOS, Android, iPhone, Smartphone, tablet, iPad
App udvikling med professionelle udviklere og programmører
App udvikling med professionelle udviklere og programmører

Hvad betyder app egentlig? Hvad er en app?

App er en forkortelse af applikation - eller program på dansk. En app løser specifikke opgaver, som, som computeren, tabletten eller smartphonen ikke kan løse. På den måde kan man sige, at en app supplerer og udvider brugbarheden af ens digitale maskinpark.

I dag er der overordnet to måder at lave en app på. Enten fra bunden af - som native app - eller som en progressive web app, hvor man i stort omfang læner sig op ad de koder og den funktionalitet, som man bruger på hjemmesider.

 

  • Native app. App'en skræddersys og løser unikke udfordringer. Den installeres på computeren, tabletten eller smartphonen. App'en udnytter uden større armsving værtens - f.eks. mobiltelefonens - kamera, mikrofon, gps, adressekartoteker med videre. Den behøver ikke wifi eller adgang til internettet for at løse sin opgave. Den er hurtig og effektiv. En native app kræver store mængder programmering. Dels fordi koden har et stort element af skræddersyning, men også fordi den ofte skal tilpasses op til tre forskellige styresystemer: Android, iOS og Windows Phone. Og så skal den opdateres løbende.

 

  • Progressive web app. Med en progressive web app, får du et skræddersyet værktøj, som har samme brugerflade feel og næsten samme funktioner som en skræddersyet app. Langt de fleste hjemmesider er i dag responsive. Det betyder, at de i et vist omfang kan tilpasse sig tablet og mobiltelefoner. Med en progressive web app, slipper du for at gå på kompromis med den brugerflade, du tilbyder dine kunder eller dine medarbejdere. Du slipper med andre ord for en lang række af de kompromisser og uhensigtsmæssigheder, som optræder på f.eks. en mobiltelefon, når man tvinger en hjemmeside ned i et både mindre og anderledes format: En computerskærm er bred, en mobiltelefon er smal. Progressive web app henter og opdaterer sit indhold fra en hjemmeside og kan gøre det i baggrunden. Det øger hastigheden og sikrer, at app'en også fungerer, hvis brugeren i perioder ikke har optimal forbindelse eller er helt uden forbindelse.

 

App udvikling sammen med JF Data

Rigtig mange har villet være med på app-bølgen - uden helt at gøre sig klart, hvad teknologien kan og hvordan man 'skærer' den til, så man både får et værktøj, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv. Mange app projekter er endt på lossepladsen inden for de første seks måneder uden at nogen rigtig lagde mærke til det.

At udvikle en app koster penge, tid og energi. JF's mission er at gøre virksomheder effektive; at optimere deres drift. Derfor går vi langt for at - sammen med din virksomhed - at etablere det bedste beslutningsgrundlag, inden vi begynder at jonglere med koderne (App programmering).

  • JF Data er Microsoft Silver Certified Partner.
  • Vi ved, at gode produkter kræver, at vi har ansat de rigtige mennesker. Derfor er JF Data meget aktive i forhold til at skabe kontakter, etablere netværk og være proaktive i forhold til at rekruttere nye medarbejdere.
  • Når vi brug for flere muskler, end vi selv råder over, så kan vi trække på en lang række ressourcer i Coworkit.dk, som er Danmarks største lokale og uafhængige netværk er af it-leverandører.

JF har eksisteret i knap 40 år og vi forstår os på både store, som små opgaver og løser dem alle med succes, blot økonomi og fornuft står sammen.

Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

Læs mere om vores andre arbejdsområder herunder:

Er der andre ting du ønsker hjælp til kontakt os blot.

Vi kan hjælpe med stort set alle IT udfordringer og vi kan hjælpe i hele landet og har afdelinger på Bornholm, Lolland-Falster, Sjælland-København.