Brugerdreven innovation har resulteret i ny spændende APP, med kunder i det øvrige Danmark 

Appen er udviklet til at det skal være nemt og hurtigt at indrapportere en fejl og en skade på et køretøj og henvender sig til typisk til virksomheder der håndterer en større vognpark, men har også potentiale indenfor forsikringsbranchen. Derfor er alle fejltyper lagt ind i systemet og der skal således ikke skrives meget tekst før fejlen er registreret, man vælger fejlkategori og underkategorier. Dertil kan enhedens kamera bruges til at lægge billeder og video med på sagen. 

Fejlmeldebog hos Lokalbus i Køge. 

På Bornholm taler vi meget om ”Bornholm som testø”. Det har vi taget til os i JF og har et tæt samarbejde med Bornholms Regionskommune og flere virksomheder. Her udvikler vi software, der kan sælges i hele landet. 

Især i samarbejde med det kommunale trafikselskab BAT, har vi udviklet meget software. Det bedste eksempel her er, at vi sammen har udviklet mulighed for at bestille grupperejser via Rejseplanen. Den løsning er senere blevet solgt til trafikselskaberne i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland og Fyn – en løsning der giver beskæftigelse til os, og som der er blevet udviklet på i snart 10 år. Alt den funktionalitet der er blevet udviklet hos de andre selskaber, kan vi give tilbage til BAT og således er det en win-win for begge parter. 

Den seneste løsning vi har udviklet i samarbejde med BAT er Fejlmeldebogen. Det er et app/web baseret system, hvor chaufførerne kan indrapportere fejl og skader på deres køretøjer via en app på deres tablet/smartphone. På trafikselskabets kontor og værksted, kommer disse fejl og skader automatisk ind og man kan forberede en udbedring allerede inden køretøjet er tilbage i garagen. 

Til skader er der lavet en oprettelse, der tilpasser sig skadens art – er det en soloulykke, eller er der en modpart. Hvis er skylden, er politiet tilkaldt etc. Alle elementer i oprettelsen af en skade er afstemt med deres forsikringsselskab, så indsendelse af skadesrapporter er blevet væsentlig nemmere. 

Den løsning har vi lige solgt til Lokalbus i Køge – en vognmand med 5 gange så mange busser og chauffører som BAT. 

Vi er blevet taget godt imod og selvom at kunden er 5 gange større end BAT, så er systemet gennemtestet og der er tænkt på stort set alt.  

Systemet kører på Android, IOS og web.