Kontorfællesskab

Hos JF tilbyder vi et kontorfællesskab til enkeltmands- og/eller mindre virksomheder. Vi syntes selv vi bor i nogle fine og moderne rammer – booke gerne en uforpligtigende fremvisning! Har du brug for et inspirerende netværk og ønsker du at skabe gode relationer, så kontakt os for at høre mere.

Vi tilbyder skrivebord og andre moderne mødefaciliteter samt adgang til print, kopi og AV-udstyr til yderst rimelige priser!

Faciliteter

  • Stort møderum med plads til ca. 16 personer
  • Lille møderum med plads til 6 personer og et skrivebord til brug ved ”fortroligt arbejdsindhold eller samtaler”

Vi bor i udkanten af Rønne med gode parkerings- og tilkørselsforhold. Du kommer nemt ud på øen og der er ikke langt til Rønnes centrum, Bornholms Lufthavn og færgerne i havnen.

I bygningen har vi også mulighed for at tilbyde areal til lageropbevaring – Dette mod særskilt aftale og pris pr. m2

Priser

Kontorarbejdsplads m. skrivebord og kontorstol i åbent kontormiljø og inkl. fri brug af mødelokaler efter først til mølle princippet,

Kr. / md. 1.800,00 (inkl. mødelokaler, ekskl. kontorhold)

Diverse kontorhold, kr. /md.: 500,00 
Inkl. kaffe og kopi-/forbrugsstoffer og småfornødenheder til 1 prs.

Ved mødeafvikling (plus 2 personer) afregnes ”fælleskaffe” særskilt efter forbrug.

 

På Håndværkervej 2 i Rønne har Hanne fra ”Balancebasen”, Louise fra "Stamers", Christina fra "Arkitektpanduro", Jess og René fra "IPhouse" - "KLC-Erhverv",  samt pt. 15 personer fra IT-virksomheden ”JF” i øjeblikket deres kontor. Vi trives ved at omgive os med andre brancher og spændende relationer - Vi er klar til at ta’ godt imod dig!

Kontakt

Lars Falk eller Steffen Unger

Tlf. 5695 2648

eller skriv via mailadressen info@jf-data.com