Den opdaterede hjemmeside løser et problem i forhold til at kunne købe billetter og betale med kort. I de eksisterende billetløsninger er det ikke muligt at betale med kort – kun kontanter og mobile pay. Det er en stor lettelse at kunne tilbyde en mulighed for at kunne betale med kort – det har BAT manglet og heldigvis er løsningen klar inden turistsæsonen for alvor tager fat. Det er især de udenlandske passagerer der har manglet en måde at købe billetter på digitalt – de kan ikke bruge mobile pay.

 

Hjemmesiden er mobilvenlig og en længe ventet opgradering. Den gamle hjemmeside er mere end 10 år gammel og primært udviklet til salg af grupperejser. Den nye hjemmeside opfylder de nye krav om webtilgængelighed og er en væsentlig funktionsopgradering i forhold til den gamle hjemmeside.

Kundeservice, informationer om rejseregler, kortsalgssteder og andet relevant information vil blive væsentligt nemmere at tilgå på den nye hjemmeside.

 

Ovennævnte fremgik af en pressemeddelelse udsendt af trafikchefen i juli måned 2021. Hos JF Data Service er vi glade og stolte af at kunne fortælle, at vi igen har leveret en funktionel løsning, der løser kundens krav, ønsker og behov.