Malware– JF– Data
Malware

Når vi taler om Malware maler vi med den store, sorte pensel. Her er nemlig tale om en fællesbetegnelse for en lang række typer af IT-kriminalitet, der alle har det til fælles, at de er ude på at skade din virksomhed ved at stjæle oplysninger, låse data og kræve løsesum eller snyde sig vej ind i din bankkonto eller privatlivssfære.

Mange angreb er små, men bliver du og din virksomhed ramt, kan konsekvenserne ved selv de mindste angreb være katastrofale. Desværre ser vi en stigning af disse typer angreb, og mange af dem har også karakter af at være store og ødelæggende. Fx som Bauhaus tidligere på året oplevede, da de blev ramt af et omfattende hacker-angreb, som låste deres data og lagde deres systemer ned. Læs historien her >>

Dette angreb var et af de helt store, men hvis du tænker: "Det sker ikke for os, vi er alt for uinteressante for hacker", så må vi desværre skuffe dig. For alle virksomheder er interessante for de IT-kriminelle af de grund, af data er essentielt for enhver virksomhed i dag. Alt fra lagerstatus til e-mail adresser på kunder er afgørende for, om du kan sælge varer, kontakte kunder og i det hele taget åbne din virksomhed op for salg.

Men vi lader dig selvfølgelig ikke hænge med mulen over vores lidt dystre ord … nej, vi har selvfølgelig en række gode råd til dig, som hjælper dig godt på vej.

  • Installer nødvendige sikkerhedspakke(r).
  • Overvej, hvilke andre enheder der skal beskyttes imod virusangreb.
  • Hold programmer og styresystemer opdaterede.
  • Tag backup af virksomhedens data.
  • Uddannelse af jeres medarbejdere i sikker digital adfærd er afgørende for, at I undgår et angreb.


Alt dette, kræver en god IT-skik og politik i jeres virksomhed samt medarbejdere, der har ressourcer nok til at opdatere, vedligeholde og sikre jeres IT-løsning – hvilket ofte kræver en fuldtidsstilling næsten uanset størrelsen på virksomheden, for det er nærmest umuligt at have overblikket over, hvor udviklingen går hen og dermed også, hvor truslerne er størst. Hos JF Data er vi eksperter på området og dedikerer vores arbejde til at være på forkant med udviklingen.


Netop derfor har vi sammensat en række IT-sikkerhedsløsninger, som netop sikrer at ovenstående råd altid er fulgt og overholdt, men også at du kan reagere proaktivt på truslerne og dermed undgå at ende på de IT-kriminelles liste over virksomheder, der er "hul igennem til".

Ring til Søren på 56 95 26 48, hvis du vil vide mere om, hvordan du sikrer din virksomhed mod Malware eller kontakt os her >>

Du kan også altid orientere dig på www.sikkerdigital.dk

Soren– malware
Malware