Vidste du fx, at:

3 ud af 4 virksomheder har et utilstrækkeligt IT-sikkerhedsniveau?
3 ud af 4 virksomheder ikke har styr på opdatering af software og styresystemer og backup af data?
4 ud af 5 virksomheder overser, at deres netværk udgør en betydelig sikkerhedsrisiko

Sammen med vores partner, CoworkIt A/S har vi begået en e-bog, der giver dig indsigt i, hvor hullerne ind i din virksomhed typisk er. Og det er hardcore læsning, desværre. 

Vi har tygget os igennem lange og tunge rapporter og kogt det ned til 15 sider, der gennem grafer og tal fortæller dig, hvor du skal være opmærksom, men også hvordan du kan lukke de huller, der inviterer de IT-kriminelle indenfor i det aller helligste af din virksomhed: Dine data.

 

Hvordan står det til med IT-sikkerheden hos jer?

Hent vores gratis e-bog, hvor vi præsenterer 7 vigtige områder i din IT-sikkerhed, du skal have styr på, og som du garanteret kan nikke genkendende til fra din egen hverdag.

I bogen får du også indblik i, hvordan andre virksomheder håndterer deres IT-sikkerhed, og vi deler en række af de indsigter, opdagelser og erfaringer, vores IT-eksperter har gjort gennem de seneste år, når de har analyseret virksomheders IT-infrastruktur og IT-sikkerhed.

Ja, tak – det vil jeg gerne vide nu!

Vil du allerede nu vide mere om, hvordan vi kan sikre din virksomheds data, så tag fat i os. Vi har en række sikkerhedspakker, der giver dig tryghed, ligesom vi kan skræddersy en IT-sikkerhedsløsning til dig, hvis det er nødvendigt for at passe på det dyrebareste, din virksomhed har.

Kontakt os her

e-bog om it-sikkerhed