Du har nok hørt det. Men måske ved du ikke helt, hvad du skal gøre og hvad det indebærer. Det kan vi hjælpe dig med som leverandør og partner af Uniconta A/S, som allerede opfylder mange af de krav, som den nye bogføringslovgivning vil omhandle, hvis den bliver vedtaget.

I grove træk vil de nye tiltag omhandle:

➛ Digital opbevaring af regnskabsmateriale
➛ Digitale bogføringssystemer
➛ Opbevaring af centrale data hos tredjemand

Forslaget omkring øget digitalisering af virksomhedernes bogføring har allerede været i høring, og det forventes at den nye bogføringslovgivning bliver vedtaget i inden sommer. Gør den det, vil de nye ændringer blive gradvist implementeret fra januar 2023.

... vi har allerede hjulpet en række små og store virksomheder med at skifte til Uniconta, der allerede kan tilbyde det, som de formodede ændringer vil kræve

Uniconta
Uniconta partner

Selvom der er god tid til januar 2023, så er det ikke for sent at tage et uforpligtende og indledende møde omkring mulighederne. Ring til Søren på tlf. 30 80 03 19 eller skriv til ham på sk@jf-data.com.