Lige nu er der stor opmærksomhed på situationen omkring datasikkerhed og øget IT-kriminalitet grundet situationen i Europa. Og med god grund. Vi ser en stigning i IT relaterede angreb på virksomheder over hele verden, og også i Danmark.

Vi arbejder på højtryk for at få vores kunders trusselsbillede analyseret efter den nye situation, og derefter tilrette deres IT-aktiviteter og miljøer, hvis der er områder, der skal have øget opmærksomhed.

Det kan også være relevant at kigge på VPN-forbindelser og andre områder, som man normalt som virksomhed gør brug af.

Itsikkerhed-oetget-trussel

Ny tilskudspujle

Det er ikke kun os, der gør alt, hvad vi kan for at afhjælpe den øgede og nye trussel. Myndighederne er også meget opmærksomme. Derfor er der blevet tilføjet yderligere midler til de mange puljer gennem SVM:Digital. Senest d. 7. marts, hvor en ny pulje med fokus på IT-sikkerhed er vedtaget.

Puljen er på 50 mio. kr., og det er muligt for virksomheder fra 2 til 249 ansatte at søge op til 50.000 kr. til Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Vi er godkendt som rådgiver gennem SMV:Digital, og vi kan derfor bistå og rådgive både eksisterende, men også nye, kunder igennem denne pulje.

Den åbnes d. 17. marts, og det er ikke en dag for sent at komme i gang med at søge puljerne.

Har I brug for hjælp, står vi til rådighed.

Tildelingskriterier

  • Dansk CVR-nummer
  • 2-249 ansatte
  • En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • En beskrivelse af hvilken certificering virksomheden ønsker at opnå

Læs alt om puljen, og hvordan der kan søges her

Vi kan også hjælpe med råd og vejledning – kontakt os her.