Hacker-it-sikkerhed-jf-data

Den forfærdelige situation i Europa kan mærkes på mange parametre. I vores branche har kunderne for alvor fået opmærksomhed på IT-sikkerhedstrusler, og mange har sat skub i fremtidens planer omkring at få professionel gennemgang og rådgivning af datasikkerhed mm.
 
De mere lavpraktisk råd, som man altid skal have fokus på, er i den grad gældende, men der er yderligere foranstaltninger at gøre, som I kan tage med i jeres overvejelser og til en evt. it-sikkerhedsrådgiver.

1: Opret to-faktor godkendelse
 
2: Kontrollér, at medarbejdere og eksterne leverandørers fjernadgang til jeres systemer sker over en krypteret adgang og med fler-faktor godkendelser
 
2: Kontrollér, at I benytter en sikker VPN-løsning til internetadgang via PC fra eksterne netværk
 
Noget af det kan betyde, at I vil være knap så agile ift. remote-arbejdspladser og deling af filer mm. Men det er værd at tage det ekstra arbejde på sig, for at holde data i virksomheden sikre lige pt.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Har du brug for råd, så ring til Tobias på 56 95 26 48 eller skriv til ham på tp@jf-data.com – han kan guide dig videre 😌

It-sikkerhedstrussel-it-sikkerhed-øget-sikkerhed