Hvad er ISO 9001?

Før vi dykker ned i, hvad certificeringen betyder for os og for dig som kunde, er det måske vigtigt, at vi lige trækker luft, og forklarer hvad det egentlig går ud på.

ISO 9001 er en international standard for kvalitetsstyringssystemer. Den fastsætter en række principper, der sikrer effektive arbejdsgange og høj produktkvalitet. Certificeringen dækker alle aspekter af virksomhedens drift, fra planlægning og ressourcestyring til produktudvikling, produktion og kundeservice. Formålet er at implementere en kultur, hvor kvalitet ikke kun er et mål, men en integreret del af virksomhedens DNA.

Altså: Vi ved, hvad gør, hvordan vi skal gøre det, hvor og hvornår vi gør det og hvorfor. Sådan groft sagt.

Hvad ISO 9001 faktisk betyder for os

På godt dansk betyder det, at vi har gennemgået en grundig evaluering og har demonstreret vores evner på tværs af alle niveauer - fra den første kundekontakt til projektimplementering og opfølgning. Vores processer, produkter og services lever op til de strengeste internationale krav. Vi fik certificeringen i hus inden sommer, og det er noget, vi er utroligt stolte af.

Hvad det betyder for dig som kunde?

Vores ISO 9001-certificering er et bevis på, at vi ikke "bare leverer løsninger". Vi leverer kvalitet efter internationale standarder - i løsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Du får en partner, hvis arbejdsgange er designet til at minimere fejl, optimere effektivitet og levere kvalitet hver gang.

Er vi så "verificeret til verdensklasse"?

Selvfølgelig vil vi gerne sige ja, men det er ikke op til os at bestemme. Det er vores kunder, der er de bedste dommere af, om vi lever op til denne betegnelse.

Hvad vi kan sige er, at vi har arbejdet utroligt hårdt for at nå hertil, og det er faktisk kun begyndelsen. Vores mål er at fortsætte med at forbedre og innovere, så vi kan tilbyde dig den bedste service muligt.

Så uanset om din virksomhed allerede kræver ISO 9001-certificering fra dine leverandører, eller du overvejer det som et fremtidigt krav, håber vi, du vil se os som en leverandør, der går langt for at sikre kvaliteten af det, vi leverer.

Vi sidder klar, hvis du vil vide mere - find alle vores medarbejdere her