JF Data Service, med hovedsæde i Rønne på Bornholm, har i over 40 år leveret innovative IT-løsninger til erhvervslivet. JF Data Service har specialiseret sig i IT-support, B2B-rådgivning, projektstyring, IT-sikkerhed, compliance og komplette løsninger indenfor IT-infrastruktur, herunder softwareudvikling, webudvikling og hosting.

Med denne solide erfaring som baggrund, deltager Lars Falk, direktør og ejer af JF Data Service, i to spændende paneldebatter på dette års Folkemøde på Bornholm i næste uge. Folkemødet, der endnu en gang finder sted på Bornholm, samler politikere, erhvervsfolk og borgere til debatter om aktuelle samfundsrelevante emner.

Torsdag den 13. juni - AI og virksomheder

Torsdag formiddag deltager Lars Falk i DI Bornholm erhvervstræf i Allinge, hvor temaet er kunstig intelligens. Tech-ekspert Thomas Terney vil holde et oplæg og deltage i debatten sammen med Bo Folkmann fra Beck Pack Systems og Lars Falk. Sammen vil de diskutere, hvordan virksomheder konkret kan arbejde med AI, og hvad det betyder for vores fremtid. Debatten modereres af Tine Gøtzsche.

Fredag den 14. juni - Fremtidens cybersikkerhedskompetencer

Fredag eftermiddag indgår Lars Falk i en paneldebat om fremtidens cybersikkerhedskompetencer. Panelet består af Lisbeth Bech-Nielsen (SF), Thomas Flarup (Center for Cybersikkerhed), Malene Stidsen (Industriens Fond) og Andreas Espersen (DI Digital), og debatten modereres af Katrine Thielke.

Vi er stolte af endnu en gang at kunne lægge ø til Folkemødet, der med sine mange arrangementer og diskussioner skaber en unik platform for vidensdeling og netværk.

Begge arrangementer lover interessante diskussioner og indsigtsfulde perspektiver, så kom endelig forbi, hvis du skal deltage i dette års Folkemøde.

For mere information og det fulde program, besøg Folkemødets hjemmeside: https://folkemoedet.dk/

Kontakt, Lars Falk for yderligere:

Telefon: 56 95 26 48

Mail: lf@jf-data-com