Ny hjemmeside for Campus Bornholm

Campus Bornholm har fået en ny hjemmeside og vi har udviklet og produceret koden bag. 

Kommunikationsmedarbejder Ulf Førsteliin Blomsgren siger om resultatet:

- Vi har fået en hjemmeside, der giver elever og forældre et levende vindue ind til Campus Bornholm. Vi er meget tilfredse og er kommet længere, end vi turde håbe på.

Vi ville gerne have en hjemmeside, der skulle være et vindue ind til livet på Campus Bornholm. Det har vi fået, og det er vi glade for og meget tilfredse med

Næsten alle unge bornholmere kommer forbi hjemmesiden

Ifølge Campus Bornholm, så kommer næsten alle Bornholms unge forbi uddannelsesinstitutionen. En af hjemmesidens absolut vigtigste funktioner er derfor at klæde de unge godt på, når de efter 9. eller 10. klasse skal vælge ungdomsuddannelse, siger Ulf:

- Vi vil selvfølgelig gerne vise, at vi er et attraktivt sted at uddanne sig, men vi vil også sikre os, at de unge træffer det for dem – rigtige uddannelsesvalg. Derfor var det også vigtigt for os, at alle uddannelserne er godt og levende beskrevet på hjemmesiden, og her har vi blandt andet i høj grad brugt videoer.

- Smidigt samarbejde med JF

- Samarbejdet med JF Data har fungeret supergodt, det har været utrolig smidigt, siger Ulf og uddyber:

- Det har været nemt at komme med ønsker og få dem udmøntet til muligheder på hjemmesiden. Selvom vores budget var stærkt begrænset, så har vi fået en rigtig god version 1.0, en enkel og overskuelig ramme, som kan videreudvikles. Det fortsætter vi med i samarbejde med JF, slutter Ulf Førsteliin Blomgren.

Læs mere om de typiske overvejelser der kan være i forbindelse med produktion af en ny hjemmeside

Læs også om hvordan vi arbejder med webudvikling, så en ny hjemmeside styrker jeres forretning og bliver central i både salgs-, kommunikations- og marketingstrategien.

Vi har leveret mere end 300 websites og webshops, og er kendte for at levere alsidige hjemmesider og webudvikling, der virker.

Kontakt Kristian Bergmann, hvis du vil have en uforpligtende snak om jeres muligheder.