En virksomhed uden telefoni- og kommunikationsløsninger er som Thor uden hammer. Og det går som bekendt ikke. Med base i Holbæk og Rønne udstyrer IPhouse, der er en del af KLC Erhverv, de lokale erhvervskunder med de kommunikationsværktøjer, der skal til for at drive virksomhed – uanset størrelse eller branche. Den administrative rygrad i den kun ét år gamle virksomhed er Uniconta, der bliver brugt aktivt hver dag af stort set samtlige medarbejdere.

”Vi havde egentlig valgt et andet økonomisystem, da vi blev præsenteret for Uniconta,” fortæller direktør og partner Henrik Laursen. ”Her så vi, hvordan én samlet løsning kunne dække alt det, vi havde brug for, mens vores første valg primært var et bogføringssystem.”

iphouse-uniconta-erp-bogfoeringslov-jf

 

IPhouse kører med en standard Uniconta-suite med lagerstyring, finans, CRM og projektstyring, der med nogle tilpasninger fra it-leverandøren JF-Data er fundamentet for den daglige drift. ”Det giver os evnen til at reagere hurtigt og præcist i alle kontakter med vores kunder. Og det er helt afgørende for os,” understreger han.

Læs hele referencen og casen på Unicontas hjemmeside

Er du interesseret i at vide, hvordan Uniconta kan løse de nye krav i bogføringsloven, så kontakt os endelig for at høre mere.
Du kan også skrive direkte til vores ERP konsulent, Per Larsen på eller Søren Kristensen på