Flemming Bundgaard, projektleder ved Nordjyllands Trafikselskab

I 2013 fjernede Nordjyllands Trafikselskab  ordningen med klippekort, i forbindelse med indførelsen af rejsekortet. Siden dengang har vi arbejdet sammen med Nordjyllands Trafikselskab om at udvikle løsninger til deres kunder, der benytter sig af rejsekortet. Senest har vi udviklet en løsning, der omhandler deres erhvervskunder.

”Da vi fjernede klippekortet, opstod der et hul i vores services, som vi skulle have løst hurtigt. Mange kunder stod pludselig i en ny situation, og deres klippekort skulle omplaceres til rejsekortet. Det var der råd for. Men til grupperejser og håndteringen af ”straks-billetter”, havde vi en udfordring, der fx omhandlede udfordringen med, at den der betalte for kortet, var en anden end den, der brugte det.

Her havde JF allerede en del erfaring fra fx BAT, og de kunne gå ind og udvikle på det system, som BAT allerede brugte. Med nogle ændringer og tilpasninger fik vi et system, der kunne håndtere vores behov, og det er denne løsning, vi bygger videre på den dag i dag,” fortæller Flemming Bundgaard fra Nordjyllands Trafikselskab.

Senest har vi udviklet en løsning, der kan håndtere erhvervsrejser med bruttolønsrabat, som udstedes som årskort. . Nordjyllands Trafikselskab lukkede deres gamle erhvervskortsystem og derfor opstod  udfordringen med at adskille betaler fra bruger igen. Flemming Bundgaard fortæller om det nyeste samarbejde:

”Vi har egentlig bare lagt det ind i den eksisterende løsning. Det nye er, at den kan strækkes til et årskort i stedet for fx dagsbilletter. Det var helt oplagt at flytte alle kortene over i den eksisterende løsning, og her var der ingen grund til at spørge nogle andre end JF. Vi vidste, de var hurtige til at komme med løsning og tilmed også en hurtig udviklingsproces. ”

En virksomhed i øjenhøjde

”En af de ting, der virkelig er værd at fremhæve ved JF, er deres evne til at være imødekommende, sætte sig ind i vores virksomhed og tale til os i øjenhøjde. De er meget jordnære, og det skinner igennem at det er en virksomhed med begge ben på jorden, men med et skarpt blik ude i den digitale fremtid” fremhæver, Flemming Bundgaard omkring vores samarbejde.

Digital strategi skal understøttes af leverandører, der forstår vores forretning

Igennem de sidste år har Nordjyllands Trafikselskab gennemgået en digitalisering, der gennem flere tiltag skal ruste selskabet til den eksisterende digitale tidsalder, men også fremtidssikre virksomheden.
Det kræver, at udviklere og leverandører er i stand til at sætte sig ind i virksomhedens forretningsstrategi, og ikke kun kommer med de nyeste og smarteste løsninger, men tilbyder og udvikler løsninger, der understøtter strategien.

”JF har formået at imødekomme vores behov på en virkelig god måde, der ikke bare tager hensyn til, hvad digitaliseringen kræver, men også tager hensyn til, hvilken virksomhed vi er, og hvad vi gerne vil tilbyde vores kunder. Derfor er vi glade for, at vi blev præsenteret for JF og deres kompetencer gennem TITSAM (Trafikselskabernes IT-Samarbejde).

Samtidig arbejder de meget agilt. I praksis betyder det, at vi ikke mærker, at vi arbejder sammen med deres afdeling i Rønne, som jo er i den modsatte ende af landet. På det mere overordnede plan betyder det, at de rykker hurtigt, når vi kommer med et nyt behov. Når det skal gå stærkt, står de klar. Derfor kan vi som virksomhed pleje og passe vores kunder hele tiden – uden at de oplever de store huller i vores services.”

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om løsningen