Økonomichef i PL Entreprise, Carsten P. Nielsen.

Udover at servicere PL Entreprise i hverdagen, indkøbe forskelligt hardware og software til virksomheden, har vi også et løbende rådgivende samarbejde i en digital hverdag, der aldrig står stille.

- Før i tiden havde vi én mand ansat til at varetage virksomhedens IT. Men da den digitale udvikling tog fart op igennem 00’erne, oplevede vi et stigende behov for konstant at være opdateret på den nyeste viden. Samtidig blev virksomheden løbende mere og mere digitaliseret, og der var ingen vej uden om end at få outsourcet vores IT. Det naturlige valg var JF. Det var det dengang, og det er det fortsat, siger Carsten P. Nielsen, der er økonomidirektør i PL Entreprise.

Han fortsætter: Derudover vil jeg gerne fremhæve, at JF altid er parate til at træde med ind som en sparringspartner og rådgivende part – også ift. andre IT-leverandører. Vi oplever, at JF altid er klar på at tage dialogen med en ekstern leverandør og netop her, kan man som virksomhed og kunde ofte ende som en kastebold mellem to leverandører. Den oplevelse har vi ikke med JF, og det er et stort plus ved vores samarbejde.

Med sine 130 ansatte og titlen som Bornholms største entreprenørvirksomhed er der uden tvivl en del digitale ender, der skal gå op i en højere enhed. Det er alt fra office365 til større softwareløsninger, og her arbejder vi hos JF tæt sammen med PL Entreprise om at få hverdagen til at glide så nemt som muligt.

Carsten P. Nielsen siger: Generelt forventer vi at JF  hele tiden er opmærksomme på den digitale udvikling. Det gør, at vi ikke behøver være det i lige så stor grad, og det frigiver mange ressourcer i vores virksomhed – både på de store IT-beslutninger, men også i hverdagen.  

- Fx skal vi ikke selv rode med computeren, hvis der er et problem – den lægger vi over til JF, som på den måde sikrer, at vi hurtigt kan arbejde videre og være effektive. Det er en stor lettelse i hverdagen, men bidrager også til, at vi kan passe vores arbejde og dermed holde virksomheden i gang. Det kræver også, at JF er tilgængelige, og oplevelsen er, at der altid er en, der kan tage telefonen og få os hurtigt videre.

I forhold til de større IT-beslutninger, kan vi også vende blikket mod JF, som vi forventer gør meget ud af at holde deres medarbejdere opdateret og uddannede indenfor området. Vi forventer naturligvis, at de altid er klar til at rådgive ud fra den nyeste viden på markedet, og den forventning har de levet op til indtil nu – og vi går ud fra at det fortsætter fremover,

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Fakta om PL Entreprise

PL Entreprise er Bornholms største entreprenørvirksomhed med ca. 130 ansatte.

PL Entreprises vigtigste forretningsområder er at drive projektering, bygge- og anlægsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed.
PL Entreprise har stor erfaring i specielt bygge- og anlægsopgaver.

Som egenproduktion udføres jord-, beton-, kloakarbejde, tømrer/snedker-, murer- samt tagdækningsarbejde.

Besøg PL Entreprises hjemmeside her >>